7 februari

hello gott folk
Sjukt mycket i skolan så hinner inte blogga så mycket för bortsett från skolan så försöker jag ha ett liv :P I helgen har det varit fest, fest och åter fest. I fredags hade vi först en lektion för att sedan åka hem och skriva "kontrakt" med vår hyresvärd, och även betala vår hyra. När det var gjort så vart det bara att göra sig i ordning för att sedan dra iväg på fest på La brezza. Det blev en hyfsat chill kväll, med en del beer pong och andra ölspel. BTW så ägde jag och Jennan på beer pong, vi börjar lära oss nu :D
I lördags blev det fest i IV och om det blev fest. För var vi hemma hos Elliot, Todd och Trevor och spelade beer pong för att sedan dra vidare ut på en fest. Så himla sjuka fester. I lördags hade dom ställt upp ett djbås på en parkering. Dom hade även hängt upp diskolampor och massa i träden och det var riktigt grym stämning. Det blev även bullpizza (ganska gott faktiskt, fast ser sjukt äckligt ut, men smakar som en kanelbulle typ).
I söndags var det en av USAs största söndagar, SUPER BOWL. Vi åkte tillbaka till Elliot och pojkarna för att se matchen på söndagen och det var en bra match. Självklart var vi tvungna att heja på green bay packers (från san francisco) och självklart vann dom också :) Efter matchen blev det att fira med beer pong och något annat öl spel, så jävla roligt. Det blev en ganska sen kväll för att vara en söndag men det var ju som sagt super bowl söndag, viktig "högtid" i usa :)
Party i lördags
Fabbe sög på beer pong och satte inte än enda kopp och fick därför sitta under bordet hela nästa omgång :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0