27 Februari

Jag vet att jag är världens sämsta på att uppdatera men jag har så sjukt mycket i skolan. Det ända vi gör att att plugga eller vara i skolan, hinner knappt göra något annat.
I helgen dock tog vi en tripp till LA :D så jävla grymt skönt att komma bort några dagar. Vi åkte från santa barbara med greyhound bus, helt värdelöst bussbolag. jätte mycket konstiga människor och även väldigt ofräscha (för dyrt för dom bussarna). Resan började helt värdelöst, bussen kom inte så vi fick ringa taxi och så tog taxin inte kort sen var bussen sjukt sen typ 45 minuter pvga regn. Väl på bussen så fick jag sitta bredvid någon mupp som tog så sjukt mycket plats, typ en tredje del av min stol också. Trafiken gjorde ju inte saken bättre. Vi kom fram till LA en timme senare än vad vi skulle. När vi väl var framme i LA trodde vi allt det jobbiga var över men icke de, pga regnet och oscars galan så var det kaos i hela staden så vi fick vänta 30 minuter på taxin som skulle ta oss till Amanda. Taxin kostade 51 dollar :( Väl framme hos amanda så blev det pizza och Lakers :D för att senare dra vidare på lite party hos Alexi och hans roommates. Det var nog den längsta dagen i hela mitt liv, somnade typ 05:30 lördag morgon. På lördagen blev det en hel del sömn och sedan ner till third street i Santa monica, det är huvudgatan där dom har alla butiker. Jag gillar verkligen Santa monica, riktigt mysig stad och även mycket större än vår fis stad. På lördagskvällen blev det chill med big brother och filmer :) så skönt med en lugn kväll, första sen vi kom hit typ. Idag blev det Hollywood för att få lite bilder på hollywood skylten och även se lite inför oscarsgalan. Dagen slutade med en stressig promenad för att hitta till bussterminalen.
Oscars galan i hollywood, går inte att vända på bilden.
Kommer fler bilder på facebook imorgon.
Nu är vi äntligen hemma och har kollat på oscars galan, pluggat och nu är det film och alldeles strax blir det sängen, sjukt jobbig helg har det varit.


CIAO

7 februari

hello gott folk
Sjukt mycket i skolan så hinner inte blogga så mycket för bortsett från skolan så försöker jag ha ett liv :P I helgen har det varit fest, fest och åter fest. I fredags hade vi först en lektion för att sedan åka hem och skriva "kontrakt" med vår hyresvärd, och även betala vår hyra. När det var gjort så vart det bara att göra sig i ordning för att sedan dra iväg på fest på La brezza. Det blev en hyfsat chill kväll, med en del beer pong och andra ölspel. BTW så ägde jag och Jennan på beer pong, vi börjar lära oss nu :D
I lördags blev det fest i IV och om det blev fest. För var vi hemma hos Elliot, Todd och Trevor och spelade beer pong för att sedan dra vidare ut på en fest. Så himla sjuka fester. I lördags hade dom ställt upp ett djbås på en parkering. Dom hade även hängt upp diskolampor och massa i träden och det var riktigt grym stämning. Det blev även bullpizza (ganska gott faktiskt, fast ser sjukt äckligt ut, men smakar som en kanelbulle typ).
I söndags var det en av USAs största söndagar, SUPER BOWL. Vi åkte tillbaka till Elliot och pojkarna för att se matchen på söndagen och det var en bra match. Självklart var vi tvungna att heja på green bay packers (från san francisco) och självklart vann dom också :) Efter matchen blev det att fira med beer pong och något annat öl spel, så jävla roligt. Det blev en ganska sen kväll för att vara en söndag men det var ju som sagt super bowl söndag, viktig "högtid" i usa :)
Party i lördags
Fabbe sög på beer pong och satte inte än enda kopp och fick därför sitta under bordet hela nästa omgång :P

1 februari

Shoo alla :D
Idag har varit en klockers dag :D har inte så mycket att säga om media designen men efter den blev det att löpa till vår första fotbollsträning. Så jävla grymt :D Har längtat så länge efter att få spela fotboll igen. Vi värmde upp med att springa lite och sedan köra en variant av doppboll. Efter det så gick vi ihop två och två för att slå långa bollar längst marken och i luften. Jag och Jennan gjorde fan hyfsat bra ifrån oss, när vi hade gjort det där ett tag så var det dax för en två mot två övning, gick ju inte så speciellt bra men det kunde gått värre. Tränaren var så klockren, innan två mot två övningen så snackade tränaren med oss och sa att vi var riktigt duktiga och att om vi kommer tillbaka nästa termin så har vi garanterat en plats i skollaget. Riktigt skönt att få åka runt i hela Californien och spela matcher mot andra skolan, ser verkligen fram emot de :D
Aja nu är det dax för plugg plugg och åter plugg för att sedan kolla på One tree hill och sen Hellcats, klockers dag måste jag säga.
SO LONG SUCKERS

RSS 2.0